Správa zařízení v podnikovém prostředí v porovnání s ITIL požadavky - Uhlík, Adam; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vojtíšek, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Cílem této práce je porovnat vnitropodnikové procesy zabývající se správou zařízení s ITIL doporučeními a určit míru podobnosti jednotlivých procesů s daným rámcem. Dále si tato práce klade za cíl zhodnotit přínosy pramenící z využití konkrétního evidenčního systému a specifikovat oblasti, které lze vylepšit. Zvolených cílů jsem dosáhl pomocí mnou určené metody pro porovnání procesů. Porovnání je uskutečněno na základě zvolených kritérií a jejich vah reprezentujících důležitost těchto kritérií. Provedeným porovnáním jsem určil míru podobnosti a oblasti, ve kterých procesy nedosahují potřeby zmíněného rámce. Na základě zjištěných údajů je možné navrhnout a implementovat potřebné změny pro zefektivnění procesů.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses