Požadavky podniků na profil absolventa -- programátora - Sládek, Tomáš; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Rais, Aziz; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato práce se zabývá požadavky podniků na profily absolventů - programátorů. Cílem této práce je zmapování požadavků, které podniky na čerstvé absolventy vysokých škol v oblasti programování kladou. Tohoto cíle je dosaženo analýzou trendů vývoje programování jak v minulosti, tak s výhledem do nejbližší budoucnosti, následnými rozhovory s odborníky zodpovědnými za vývoj SW v různých podnicích. Hlavním přínosem práce je tedy soubor doporučení, jak přiblížit profil absolventa programátora k nárokům odborníků z oblasti vývoje v IT.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses