Praktické využití jazyků HTML5, CSS3, JS a PHP - Kvítek, Karel; Zumr, Jiří; Vodňanský, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
V teoretické části tato bakalářská práce popisuje historii a základní syntaxi jazyků HTML5, CSS3, JavaScript a PHP. V části věnované HTML nabízí přehled nových sémantických elementů a mapuje jejich podporu v mobilních i desktopových prohlížečích. Dále v teoretické části stručně představuje knihovnu JavaScriptu jQuery a její současné využití na webových stránkách v porovnání s dalšími knihovnami tohoto jazyku. V PHP části poskytne přehled vybraných klíčových vlastností, které nově přinesla verze PHP 7. V praktické části jsou vytvořeny nové webové stránky pro společnost KL-Accounting s.r.o. s ohledem na nejnovější trendy a moderní přístup k tvorbě webových stránek. Každý krok tvorby je řádně vysvětlen a demonstrován na příslušném kódu.
Vedoucí práce: Jiří Zumr
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses