Vývoj mobilní aplikace v herním průmyslu - Horňák, Miroslav; Šedivá, Zuzana, 1961-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Práce se zabývá návrhem a procesem vývoje mobilní hry. Hlavním cílem práce je nastínit proces vývoje a návrhu mobilní hry pro více hráčů. Včetně stanovení cílů hry, způsobů monetizace a návrhu uživatelského rozhraní. Dalším cílem je ukázat možnosti při vývoji hry a její úskalí. Vše je pak demonstrováno na hře, které využívá poznatků obsažených v této práci. Nedílnou součástí práce je představení jednotlivých operačních systémů a nástrojů běžně používaných při vývoji nejen mobilních her.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses