"Strategie řízení florbalového klubu ACEMA Sparta Praha" - Svatoš, Ondřej; Heřman, Jan; Zeman, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Práce se zabývá problematikou sportovního managementu. Autor zkoumá rozdíly vhodných právních forem pro sportovní kluby a analyzuje jejich výhody a nevýhody. Hlavním cílem práce je ukázat na příkladu florbalového oddílu řízení sportovního klubu. Jako další cíl si klade autor ukázat specifika řízení sportovního klubu jako neziskové organizace.
Vedoucí práce: Jan Heřman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses