Analýza sportovních mobilních aplikací - Flóro, Jozef; Šedivá, Zuzana, 1961-; Kupec, Michael; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na vybrané mobilní sportovní aplikace, které zaznamenávají dosažené výsledky při běhu a pomáhají k rozvoji sportu v České republice. Hlavním cílem bakalářské práce je testování sportovních aplikací a zhodnocení dosažených výsledků. Předmětem práce je analýza sportovních mobilních aplikací, průzkum situace na trhu mobilních aplikací, charakterizování trendů a provedení dotazníkového šetření. V práci jsou popsány funkce sportovních aplikací a jejích praktické využití. V závěru autor hodnotí výsledky, dotazníkový průzkum a testování sportovních aplikací za pomoci sběru dat mezi uživateli a neuživateli mobilních sportovních aplikací. Na základě zjištěných údajů může čtenář zhodnotit výhody a nevýhody mobilních sportovních aplikací a vybrat si tu, která nejlíp splňuje hodnoticí kritéria.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses