Procesně stavěná podniková architektura - Lazar, Lukáš (2016)
Téma této bakalářské práce je procesně stavěná podniková architektura. Hlavním cílem je přiblížit a vysvětlit význam procesního řízení a podnikové architektury a to jak pomocí teorie, tak prakticky na příkladu fiktivního podniku. Práce poskytuje pohled na technologie a metodiky, které se používají při aplikaci procesního řízení, a vztahuje je k popisu podnikové architektury. Praktická část ukazuje poznatky pomocí podnikových procesů, které jsou na-vrženy s ohledem na metodiku MMABP. V závěru je vysvětlený vztah mezi procesním řízením a podnikovou architekturou.