Procesně stavěná podniková architektura - Lazar, Lukáš; Alexa, Štěpán; Potančok, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Téma této bakalářské práce je procesně stavěná podniková architektura. Hlavním cílem je přiblížit a vysvětlit význam procesního řízení a podnikové architektury a to jak pomocí teorie, tak prakticky na příkladu fiktivního podniku. Práce poskytuje pohled na technologie a metodiky, které se používají při aplikaci procesního řízení, a vztahuje je k popisu podnikové architektury. Praktická část ukazuje poznatky pomocí podnikových procesů, které jsou na-vrženy s ohledem na metodiku MMABP. V závěru je vysvětlený vztah mezi procesním řízením a podnikovou architekturou.
Vedoucí práce: Štěpán Alexa
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses