Webové mapové služby s využitím geoprostorových dat - Královec, Ota; Alexa, Štěpán; Daněk, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Bakalářská práce se zabývá geografickými informačními systémy, seznamuje s geografickými daty, využitím v praxi a dále se zaměřuje na standardizaci webových geoprostorových služeb zejména WMS a WFS. V praktické části popisuje využití geografických informačních systémů ve dvou různých firmách pomocí případových studií s cílem integrovat WMS či WFS do stávajících řešení.
Vedoucí práce: Štěpán Alexa
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses