Funkce počítačových manažerských her - Kočí, Josef; Mildeová, Stanislava, 1959-; Čapek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato bakalářská práce pojednává o možnostech využití manažerských her, jejich účelu, smyslu, funkcích a dále se zaměřuje konkrétně na počítačové manažerské hry, čím se liší od klasických her a jaké jsou jejich výhody a nevýhody. V teoretické části také uvedu, proč se vůbec o těchto hrách bavíme, proč jsou přijímány nebo odmítány a proč si vlastně našly u některých manažerů i veřejnosti oblibu. K tomu mi poslouží průzkum provedený v období 11. 04. 2016 - 22. 04. 2016, ze kterého je patrný postoj hráčů k těmto hrám a ze kterého lze také zjistit, jak moc tyto hry působí na schopnosti hráčů. Nakonec také uvedu pár příkladů počítačových manažerských her, které považuji za vhodnou ukázku. Dále čtenáře seznámím se svým návrhem počítačové manažerské hry, kterou jsem díky nasbíraným informacím vytvořil v jazyku C#, jaké prvky má hra společné s uvedenými příklady her a jaká je její návaznost na provedený průzkum.
Vedoucí práce: Stanislava Mildeová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses