Přínos dotačních prostředků v zemědělství pro konkurenceschopnost na tuzemském trhu. - Ptáková, Kristýna; Hartman, Ladislav; Pavelec, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá zemědělskými dotacemi. V teoretické části vysvětluje základní pojmy, které jsou pro pochopení této problematiky nezbytné, a zmiňuje subjekty, v nichž by se měl žadatel o dotace orientovat. V praktické části ukazuje přínos dotačních prostředků a jejich důležitost v zemědělské oblasti. Snaží se prostřednictvím konkrétních příkladů ukázat způsob hospodaření a jeho efektivní využití. Práce je doplněna o zajímavé přílohy včetně fotografií nově vzniklé farmy na Vysočině.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses