Návrh a implementace bezpečnostních zásad v podniku - Turecký, Zdeněk; Bruckner, Tomáš, 1974-; Vojtíšek, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou nadbytečných práv v podniku, zhodnocení jejich potřebnosti a jejich následným omezením. V úvodní části práce jsou popsány základní typy hrozeb a podnikové nástroje, které jim pomáhají zabraňovat. Dále je v práci popsán podnik, ve kterém je následně provedena analýza současného stavu uživatelských práv, na jejímž základě jsou pak vytvořeny jednotlivé skupinové zásady, které jsou implementovány na jednotlivé pobočky. Následně jsou okomentovány a řešeny problémy, které nastaly během implementace nebo po ní. V závěru je pak porovnána současná situace s tou původní a je nastíněno možné rozšíření této práce.
Vedoucí práce: Tomáš Bruckner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses