Konkurenceschopnost na transatlantických leteckých linkách - Morávek, Jakub; Huňak, James; Kameník, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato práce se zaobírá strategickým plánováním fleet managementu se zaměřením na klasické letecké dopravce. Teoretická část blíže přibližuje jednotlivá specifika vybraných typů civilních letadel s příklady využití v existujících leteckých společnostech. Přibližuje rozdílnost ve filozofii klasického dopravce a lowfare společnosti. Tyto poznatky jsou pak porovnány s činností národního dopravce ČSA na již historické transatlantické lince Praha New York a zvážení šance na znovuotevření této linky.
Vedoucí práce: James Huňak
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses