Návrh prezentace oboru vysoké školy s použitím informační grafiky na příkladu oboru Multimédia v ekonomické praxi - Kiptsevich, Anastasiya (2016)
V současné době můžeme sledovat růst objemu dat a informací. Vzniká otázka: jak tyto informace prezentovat veřejnosti? Jedna z metod přehledné prezentace většího objemu dat je využití informační grafiky. Tato bakalářská práce se zabývá zkoumáním informační grafiky, její vývoje a použití, analýzou obsahu, popisem různých aspektu, souvisejících s tvorbou a určení základních postupů vytvářeni. Dalším cílem práce je aplikace získaných dovedností na konkrétním praktickém projektu: navrhování informační grafiky pro obor Multimédia v ekonomické praxi.