Návrh prezentace oboru vysoké školy s použitím informační grafiky na příkladu oboru Multimédia v ekonomické praxi - Kiptsevich, Anastasiya; Khabirova, Maja; Phung, Hyu Nghia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
V současné době můžeme sledovat růst objemu dat a informací. Vzniká otázka: jak tyto informace prezentovat veřejnosti? Jedna z metod přehledné prezentace většího objemu dat je využití informační grafiky. Tato bakalářská práce se zabývá zkoumáním informační grafiky, její vývoje a použití, analýzou obsahu, popisem různých aspektu, souvisejících s tvorbou a určení základních postupů vytvářeni. Dalším cílem práce je aplikace získaných dovedností na konkrétním praktickém projektu: navrhování informační grafiky pro obor Multimédia v ekonomické praxi.
Vedoucí práce: Maja Khabirova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses