Analýza a návrh aplikace pro CIC o.p.s. - Vu Quoc, Dat (2016)
Bakalářská práce zpracovává návrh a analýzu aplikace pro společnost Centrum pro integraci cizinců. V první části je nastíněn teoretický základ ohledně historie Androidu a jejích historických verzích, dále jsou pak vysvětleny pojmy lokalizace a internacionalizace z důvodu budoucího využití od uživatelů s různými jazykovými znalostmi. V další části práce je zhodnocen současný stav webových stránek společnosti CIC a následně je provedena analýza trhu, a to jak z pohledu firem nabízejících vývoj aplikace, tak již samotných aplikací dostupných na trhu. Ke zjištění požadavků budoucích uživatelů na aplikaci je provedeno a vyhodnoceno dotazníkové šetření. V další části práce jsou jmenovány a analyzovány požadavky na aplikaci, závěrem je nastíněn samotný návrh aplikace CZECHTACK pomocí obrazovek či databázového modelu.