Optimalizace PPC kampaně - Macas, Albert; Sova, Martin; Böhmová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Bakalářská práce se zabývá internetovým marketingem. Představuje nejpropracovanější reklamní platformu, která v současné době existuje a popisuje jednotlivé metody optimali-zace kampaní ve vyhledávací síti. Hlavním cílem této práce je vytvoření reklamních kampa-ní ve vyhledávací síti AdWords, jejich následná optimalizace a vyhodnocení. Kampaně jsou rozdělené do třech období, ve kterých jsou popsány jednotlivé cíle, postupy optimalizace a nejčastější metriky, na základě kterých probíhá vyhodnocení. Mezi hlavní přínosy této práce patří ověření jednotlivých metod optimalizace reklamní kampaně v praxi.
Vedoucí práce: Martin Sova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses