Analýza starostlivosti o zamestnancov v konkrétnej pobočke spoločnosti KFC - Šperňáková, Eva (2016)
Bakalárska práca sa zaoberá analýzou starostlivosti o zamestnancov v konkrétnej pobočke spoločnosti KFC. Cieľom práce je popísanie systému starostlivosti o zamestnancov v spoločnosti KFC, prostredníctvom analýzy následné zhodnotenie a prípadné navrhnutie opatrení k jeho zlepšeniu. Prvá časť je teoretická, ktorá vymedzuje a popisuje jednotlivé zložky starostlivosti o zamestnancov, potrebné k pochopeniu danej problematiky a vytvára základ pre praktickú časť. Druhá, praktická časť sa venuje analýze súčasného stavu starostlivosti o zamestnancov v pobočke vybranej spoločnosti. Súčasťou je SWOT analýza a prieskum, ktorý bol uskutočnený formou dotazníka, z ktorých sú vyvodené závery a odporúčania pre vedenie firmy, ktoré môžu poslúžiť k zlepšeniu efektívnosti a spokojnosti všetkých zamestnancov s nastaveným systémom.