Dizajn komunikácie novej značky bytových doplnkov - Vrabcová, Jana; Vondra, Zdeněk; Bedřichová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Predmetom bakalárskej práce je návrh komunikácie novej značky na trhu textilných bytových doplnkov. Jej hlavným cieľom je objasniť z teoretického hľadiska podstatu značky na základe jej významu, prvkov, identity a hodnoty a popísať jednotlivé procesy jej budovania a riadenia. Praktická časť je následne venovaná predstaveniu značky BV.LINEN, pre ktorú je navrhnutý koncept komunikácie zahrňujúci identitu, prvky značky a positioning na základe poznatkov získaných z teórie a výsledkov vlastných analýz zaoberajúcich sa charakteristikou cieľových skupín a konkurenčných značiek na trhu.
Vedoucí práce: Zdeněk Vondra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses