iOS aplikace pro obchodního zástupce - Nejezchleb, Daniel; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Černá, Magda; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato bakalářská práce demonstruje návrh a vývoj aplikace pro iOS. Vývoj probíhal podle Metodiky pro malé softwarové projekty a proto většina částí práce je zpracována dle šablon, které metodika nabízí. Práce postupně zachycuje vývoj od prvotních požadavků profesionálů z oboru, přes analýzu a konkrétní specifikaci těchto požadavků, dále stanovuje architekturu aplikace a nakonec ji implementuje. Součástí je i uživatelská příručka k aplikaci. Samotná aplikace je z autorova hlediska jedinečná na trhu a inovuje oblast působnosti. Aplikace je určena obchodním zástupcům, kteří k zákazníkům vykonávají nespočet obchodních cest ročně. Aplikace optimalizuje a urychluje plánování obchodních cest, centralizuje správu údajů o zákaznících a jejich návštěvách. A především je mobilní a díky tomu může automatizovat proces zaznamenávání návštěv.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses