Budování a využívání menších počítačových sítí - Chuchmák, Miroslav; Pinkas, Otakar, 1942-; Šmejkal, Ivo; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Bakalářská práce se zabývá návrhem, budováním domácí sítě podle uživatelských požadavků. Hlavní cíl práce je popsat jak při vytváření návrhu rozšíření sítě postupovat. Je popsáno, jak lze síť rozšířit o další síťové prvky, tak aby uživatelům umožňovala přístup k internetu a datovému uložišti jak z domácí sítě, tak mimo ní. Práce je rozdělena na několik dílčích částí. V první části zhodnotíme současný stav sítě, v druhé částí navrhneme nové řešení. Třetí část obsahuje popis realizace domácí sítě, včetně konfigurace nových zařízení. Poslední část zhodnotí nový stav, včetně vynaložených nákladů na realizaci.
Vedoucí práce: Otakar Pinkas
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses