Analýza podnikových sociálních sítí - David, Štěpán (2016)
Hlavním cílem práce je test podnikových sociálních sítí a navrhnutí řešení pro firmu BTL partner & media s.r.o.. Bakalářská práce se zabývá přínosy a implementací podnikových sociálních sítí ve firmách pro plánování, komunikaci a sdílení dat napříč organizacemi. Teoretická část je zaměřena na průzkum současného stavu trhu s podnikovými sociálními sítěmi a analýzu nejzásadnějších problémů v komunikaci v organizacích.