Samoorganizace v dnešní společnosti - Pampel, Petr; Malinová, Ludmila; Říhová, Zora, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Hlavním cílem této bakalářské práce je seznámení čtenáře s pojmem samoorganizace ve společnosti a to jak v korporátním prostředí tak i mimo něj. Práce dále v krátkosti pojednává i o související teorii chaosu, kvůli komplexnějšímu pohledu na věc. Poukazuje na každodenní průnik samoorganizace do lidských životů a to pomocí představení příkladů z různých sfér života. Uvádí základní předpoklady úspěšného manažera, který představuje hlavního protivníka pro samoorganizaci. Praktická část pojednává o provedeném sociálním experimentu, zkonstruovaném pro rozhodnutí o předložené hypotéze. Výsledky jsou podložené zpracovanou anketou týkající se podobné problematiky.
Vedoucí práce: Ludmila Malinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses