Bezpečnost hybridního cloud computingu - Koudelka, Ondřej; Karkošková, Soňa; Šperková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Bakalářská práce se věnuje oblasti hybridního cloud computingu, zejména pak jeho bezpečností. Hlavním cílem práce je analýza a srovnání vybraných poskytovatelů hybridního cloudu. Dalším cílem je pak komparace bezpečnostních rizik v hybridním cloudu oproti ostatním modelům nasazení. Pro splnění cílů je v teoretické částí nejdřív vymezen a charakterizován pojem cloud computing a hybrid cloud computing. Poté jsou definovány rizika bezpečnosti v hybridním cloudu. V praktické části práce je na základě určených kritérií provedena analýza a srovnání konkrétních poskytovatelů hybridního cloudu.
Vedoucí práce: Soňa Karkošková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses