Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců v organizaci - Machů, Lucie (2016)
Cílem diplomové práce je prozkoumat a zhodnotit proces vzdělávání pracovníků v české průmyslové společnosti, která se zabývá výrobou pneumatik. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou vysvětleny metody a procesy aplikované v problematice vzdělávání pracovníků, stejně jako jejich zásady. Praktická část obsahuje vlastní analýzu využívaných zásad a metod ve vzdělávání pracovníků ve vybraném podniku, a to jak u THP pracovníků, tak dělníků. Součástí provedené analýzy jsou návrhy na zlepšení a optimalizaci procesu vzdělávání pracovníků.