Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců v organizaci - Machů, Lucie; Stříteský, Marek; Hamplová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem diplomové práce je prozkoumat a zhodnotit proces vzdělávání pracovníků v české průmyslové společnosti, která se zabývá výrobou pneumatik. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou vysvětleny metody a procesy aplikované v problematice vzdělávání pracovníků, stejně jako jejich zásady. Praktická část obsahuje vlastní analýzu využívaných zásad a metod ve vzdělávání pracovníků ve vybraném podniku, a to jak u THP pracovníků, tak dělníků. Součástí provedené analýzy jsou návrhy na zlepšení a optimalizaci procesu vzdělávání pracovníků.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses