Návrh systému hodnocení pracovníků - Vránová, Alice; Lorencová, Hana; Franková, Emilie, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem předkládané diplomové práce je navržení uceleného systému hodnocení pracovníků firmy TR a sestavení konkrétní hodnotící dokumentace. V první části práce jsou diskutována tři témata, jež položila základ pro praktické výstupy této práce. Jedná se analýzu pracovního místa, řízení pracovního výkonu a samotné hodnocení pracovníků. Druhá část práce se soustředí na empirické využití poznatků. Aby bylo cíle dosaženo, v první řadě byly analyzovány popisy pracovních míst a poté současný hodnotící systém. Cenným zdrojem dat se stala podniková dokumentace a zaměstnanci spolu s vedením společnosti. Získaná data posloužila pro tvorbu popisů pracovních míst a navržení systému hodnocení pracovníků. Výstupem práce je kompletní systém hodnocení pracovníků, zaopatřen hodnotící dokumentací a pravidly.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses