Kvantitativní uvolňování v Japonsku - Pavlíček, Adam; Brůna, Karel, 1973-; Titze, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce se zaměřuje na kvantitativní uvolňování v japonské ekonomice. Problematika je nejprve zasazena do teoretického rámce a posléze dána do souvislosti s vývojem moderní japonské ekonomiky. V práci je popsán průběh obou dosavadních vln japonského kvantitativního uvolňování, stejně jako okolnosti jejich spuštění a jejich dosud známé následky. Aplikační část práce představuje vyhodnocení dopadů současné vlny kvantitativního uvolňování, která je provedeno na základě impulse - response analýzy.
Vedoucí práce: Karel Brůna
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses