Investiční analýza akcie Barclays - Dvořák, David (2016)
Bakalářská práce se zabývá fundamentální a technickou analýzou akciového titulu britské mezinárodní banky Barclays. První kapitola spočívá v analýze globálních, odvětvových a firemních fundamentálních faktorů. Hlavním cílem této části je kvantifikace vnitřní hodnoty akcie a uvedení výsledného investičního doporučení v souladu se zjištěnými poznatky. Druhá kapitola, věnující se technické analýze, slouží k vyhodnocení aktuální tržní situace zkoumané akcie. Na základě použitých nástrojů technické analýzy bude následně uvedeno, zda je akcie z krátkodobého hlediska vhodná k prodeji, či nákupu.