Investiční analýza akcie Barclays - Dvořák, David; Veselá, Jitka; Mazáček, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce se zabývá fundamentální a technickou analýzou akciového titulu britské mezinárodní banky Barclays. První kapitola spočívá v analýze globálních, odvětvových a firemních fundamentálních faktorů. Hlavním cílem této části je kvantifikace vnitřní hodnoty akcie a uvedení výsledného investičního doporučení v souladu se zjištěnými poznatky. Druhá kapitola, věnující se technické analýze, slouží k vyhodnocení aktuální tržní situace zkoumané akcie. Na základě použitých nástrojů technické analýzy bude následně uvedeno, zda je akcie z krátkodobého hlediska vhodná k prodeji, či nákupu.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses