Špecifické rysy transformačného procesu v Českej republike - Pintérová, Monika (2016)
Predložená bakalárska práca sa zaoberá špecifickým rysom transformačného procesu v Českej republike - privatizáciou, pričom sa zameriava na analýzu jednotlivých ukazovateľov na základe rôznych kritérií. Cieľom práce je analyzovať tento špecifický rys transformácie v Českej republike na základe údajov získaných z oficiálnych stránok Českého štatistického úradu. Práca sa snaží poukázať na túto významnú sféru ekonomiky - podnikateľskú sféru. Záver práce obsahuje informácie o podpore podnikania, ale i predpokladaný budúci vývoj, ktorý možno v podnikateľskej sfére očakávať.