Špecifické rysy transformačného procesu v Českej republike - Pintérová, Monika; Breňová, Lubomíra, 1948-2025; Dobrylovský, Jiří, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Predložená bakalárska práca sa zaoberá špecifickým rysom transformačného procesu v Českej republike - privatizáciou, pričom sa zameriava na analýzu jednotlivých ukazovateľov na základe rôznych kritérií. Cieľom práce je analyzovať tento špecifický rys transformácie v Českej republike na základe údajov získaných z oficiálnych stránok Českého štatistického úradu. Práca sa snaží poukázať na túto významnú sféru ekonomiky - podnikateľskú sféru. Záver práce obsahuje informácie o podpore podnikania, ale i predpokladaný budúci vývoj, ktorý možno v podnikateľskej sfére očakávať.
Vedoucí práce: Lubomíra Breňová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses