Životní pojištění na Ukrajině - Binovska, Diana; Ducháčková, Eva, 1958-; Kábrt, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Práce se zabývá analýzou životního pojištění na ukrajinském pojistném trhu. První část je věnována základním charakteristikám pojistného trhu na Ukrajině; v ní jsou specifikováni účastníci tohoto trhu, regulatorní prostředí a také teoretické vymezení životního pojištění. V druhé části se provádí detailní analýza vývoje základních ukazatelů trhu a analýza činnosti vybraných pojišťoven s ohledem na jejich pozici na trhu a nabídku pojistných produktů. Poslední část se zaměřuje na vývoj ukrajinského trhu životního pojištění v porovnání s jinými zeměmi. Dále jsou vymezeny hlavní problémy trhu životního pojištění na Ukrajině a návrhy jejich řešení.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses