Tvorba a čerpání rezerv na vypořádání důlních škod v souvislosti s přeložkami síťových staveb z hlediska účetního a daňového - Vincíková, Hana (2016)
Diplomová práce se věnuje vybraným problematickým oblastem spojeným s tvorbou a čerpáním rezerv na vypořádání důlních škod v souvislosti s přeložkami inženýrských sítí v Hořanském koridoru. Popisuje specifický charakter činností prováděných těžební organizací ve vztahu k dotčeným subjektům.