Tvorba a čerpání rezerv na vypořádání důlních škod v souvislosti s přeložkami síťových staveb z hlediska účetního a daňového - Vincíková, Hana; Zelenková, Marie, 1973-; Peroutka, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce se věnuje vybraným problematickým oblastem spojeným s tvorbou a čerpáním rezerv na vypořádání důlních škod v souvislosti s přeložkami inženýrských sítí v Hořanském koridoru. Popisuje specifický charakter činností prováděných těžební organizací ve vztahu k dotčeným subjektům.
Vedoucí práce: Marie Zelenková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses