Monetární politika ČNB - Vaculka, Jan; Rajl, Jiří; Brodani, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku České národní banky včetně její role v bankovním systému České republiky. Práce se soustřeďuje na hodnocení monetární politiky ČNB, zejména pak na způsob její realizace v režimu cílování inflace, a zhodnocení plnění inflačních cílů. Část je také věnována posouzení možnosti přijetí společné měny euro v České republice a jeho přínosů a rizik.
Vedoucí práce: Jiří Rajl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses