Finanční analýza města Hradce Králové - Soóky, Jakub; Svoboda, Michal, 1983-; Zilvar, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato práce řeší specifika finančního výkaznictví vybraných účetních jednotek, na jejichž základě je sestavena soustava finančních ukazatelů, které vycházejí z položek účetních výkazů získané z portálu Monitor, a které správnou interpretací nabízejí jednoduchý pohled na vybrané aspekty hospodaření účetní jednotky. Cílem práce je tuto soustavu ukazatelů definovat a aplikovat jej na statutární město Hradec Králové. Výsledkem analýzy je poukázání na nedostatky, které dané ukazatelé odhalují, a zároveň doporučení účetní jednotce se těmito ukazateli zabývat.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses