Didaktická analýza vybraného ekonomického učiva – Daň z příjmů a zákonné pojištění - Pinďáková, Eva; Krpálek, Pavel; Berková, Kateřina, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Téma mé bakalářské práce je didaktická analýza vybraného ekonomického učiva "daň z příjmů a zákonné pojištění". V první části se zabývám didaktikou ekonomických předmětů, kam toto téma patří. Zaměřila jsem se na teoretické vědomosti, které jsou nezbytné pro každého pedagoga a tvoří tak základ, ze kterého jsem vycházela při mé praktické části. Následná praktická část je již plně věnována danému tématu. Začíná rozborem tématu v kurikulárních dokumentech a didaktických pomůckách. Nadále jsem provedla dotazníkové šetření, které se zaměřuje především na zájem žáků o dané téma. A na závěr jsem zpracovala vlastní návrh výuky daného učiva, kde se snažím zhodnotit veškeré nabyté znalosti a také výsledky z dotazníkové šetření.
Vedoucí práce: Pavel Krpálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: učitelství praktického vyučování v ekonomickém vzdělávání [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses