Návrh systému vzdělávání v podnikové sféře - Škodová, Nikola (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na vzdělávání zaměstnanců v Continental Automotive Czech Republic, s.r.o.. Cílem je analyzovat dosavadní vzdělávací systém a navrhnout systém, který by zlepšil dosavadní stav v dané firmě. V teoretické části definujeme pojmy, jako vzdělávání dospělých, využívané metody a jednotlivé fáze vzdělávacího systému. V analýze systému vzdělávání je popsáno, jaký systém vzdělávání Continental Automotive Czech Republic, s.r.o. využívá. Pomocí SWOT analýzy, definujeme slabé a silné stránky systému vzdělávání ve firmě. Návrh optimalizace se zabývá efektivnějším systémem vzdělávání, který by v Continental Automotive Czech Republic, s.r.o. mohl zlepšit nynější situaci.