Návrh systému vzdělávání v podnikové sféře - Škodová, Nikola; Krpálková-Krelová, Katarína; Kolářová, Dana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na vzdělávání zaměstnanců v Continental Automotive Czech Republic, s.r.o.. Cílem je analyzovat dosavadní vzdělávací systém a navrhnout systém, který by zlepšil dosavadní stav v dané firmě. V teoretické části definujeme pojmy, jako vzdělávání dospělých, využívané metody a jednotlivé fáze vzdělávacího systému. V analýze systému vzdělávání je popsáno, jaký systém vzdělávání Continental Automotive Czech Republic, s.r.o. využívá. Pomocí SWOT analýzy, definujeme slabé a silné stránky systému vzdělávání ve firmě. Návrh optimalizace se zabývá efektivnějším systémem vzdělávání, který by v Continental Automotive Czech Republic, s.r.o. mohl zlepšit nynější situaci.
Vedoucí práce: Katarína Krpálková Krelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: učitelství praktického vyučování v ekonomickém vzdělávání [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses