Financování malých a středních podniků - Václavek, Štěpán; Rajl, Jiří; Janda, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá zdroji financování malých a středních podniků. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části je uvedena charakteristika malých a středních podniků a shrnutí jejich současného vývoje na území České republiky. Tato část dále popisuje možné zdroje financování podniku a jejich využitelnost. Na začátku praktické části je představena společnost Atex- spol. s r. o., následně je provedena analýza vybraných poměrových ukazatelů a vybraných souhrnných ukazatelů finančního zdraví, k jejichž realizaci byly využity účetní výkazy společnosti. V závěru práce jsou shrnuty výsledky analýzy a vyjádřena doporučení, která by mohla strukturu finančních zdrojů zlepšit.
Vedoucí práce: Jiří Rajl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses