Podnikatelský plán nového baru v Praze. - Azovskiy, Rodion (2016)
Cílem bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu pro nově vznikající společnost Gefestus s.r.o., jež bude provozovat bar s unikátním systémem loajality a gamifikace. Samotnému podnikatelskému plánu předchází teoretická část, ve které jsou definovány základní pojmy a podklady pro zpracování podnikatelského plánu. Samotný plán je sestaven pro majitelku firmy jako informační podklad s důrazem na marketingovou část a popis USP. Na základě provedených analýz také bude provedeno posouzení životaschopnosti projektu, budou stanoveny podmínky pro úspěšnou realizaci celého projekt a bude provedena analýza a sestavené prognózy finančních výsledků podnikání za první rok provozu v pesimistické, realistické a optimistické podobě.