Podnikatelský plán nového baru v Praze. - Azovskiy, Rodion; Hartman, Ladislav; Müllerová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu pro nově vznikající společnost Gefestus s.r.o., jež bude provozovat bar s unikátním systémem loajality a gamifikace. Samotnému podnikatelskému plánu předchází teoretická část, ve které jsou definovány základní pojmy a podklady pro zpracování podnikatelského plánu. Samotný plán je sestaven pro majitelku firmy jako informační podklad s důrazem na marketingovou část a popis USP. Na základě provedených analýz také bude provedeno posouzení životaschopnosti projektu, budou stanoveny podmínky pro úspěšnou realizaci celého projekt a bude provedena analýza a sestavené prognózy finančních výsledků podnikání za první rok provozu v pesimistické, realistické a optimistické podobě.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses