Makroobezřetnostní politika a jednotný mechanismus pro řešení krizí - Hejnová, Kamila; Blahová, Naďa, 1958-; Kaimova, Nadira; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce se zabývá makroobezřetnostní politikou, kterou se snaží zasadit do kontextu hospodářského a finančního cyklu. Na nástroje a cíle makroobezřetnostní politiky navazuje jednotný mechanismus pro řešení krizí, který se stal nosným tématem po finanční krizi, která od roku 2007 silně zasahovala celý finanční systém. V návaznosti na nové směrnice a zákony je pozornost věnována i požadavkům MREL a jejich aplikací v českém bankovním systému.
Vedoucí práce: Naděžda Blahová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses