Crowdfunding - Rumian, Lukáš; Cibulka, Jakub; Galuška, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Bakalářská práce se zabývá crowdfundingem a zaměřuje se na dvě české kampaně, které byly úspěšné. Její hlavním cílem je objasnit tento pojem, přiblížit celkovou historii kolektivního financování, vysvětlit jednotlivé druhy, právní stránku a nakonec zhodnotit výhody i nevýhody tohoto způsobu financování. V praktické části jsou uvedeny dvě české crowdfundingové kampaně, které uspěly u přispěvatelů. U každé z nich je od tvůrců zodpovězeno deset otázek, které přibližují jejich zkušenost s tímto druhem financování.
Vedoucí práce: Jakub Cibulka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses