Analýza osobní dopravy v Polacku a přilehlém regionu - Pudau, Dzmitry; Zelený, Lubomír; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této bakalářské práce je provést analýzu osobní dopravy ve městě Polack a přilehlém regionu. Práce se skládá ze dvou částí - teoretické a praktické. Teoretická část obsahuje vysvětlení obecných pojmů o veřejné a městské hromadné dopravě s důrazem na autobusovou dopravu, taxislužbu, železniční a cyklistickou dopravu. Nezapomíná ani říční dopravu. Praktická část navazuje na teoretickou a zkoumá osobní dopravu v Polacku a přilehlém regionu. V této části je také popsána historie Polacku a jsou uvedeny základní údaje o zkoumané oblasti. Doplněním je také železniční doprava do sousedních zemí a to do Ruska, Litvy a Lotyšska. V závěru jsou uvedeny výsledky analýzy, která je provedena v praktické části práce.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses