Finanční analýza společnosti TOS VARNSDORF a.s. - Sýkorová, Andrea; Holečková, Jaroslava; Křížová, Bohdana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Předmětem této bakalářské práce je vyhodnocení finanční situace společnosti TOS VARNSDORF a.s., a to prostřednictvím aparátu finanční analýzy. Práce sestává ze dvou dílčích částí, a to části metodické a praktické. V rámci metodické části jsou vymezeny jednotlivé metody a techniky finanční analýzy, jež jsou v praktické části aplikovány na vybranou společnost. Závěr práce je věnován vybraným doplňkovým analýzám, určitý prostor je zde vymezen i pro komplexní zhodnocení situace podniku v analyzovaném období, tj. mezi roky 2011 a 2014.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses