Dlouhodobá nezaměstnanost v České republice. - Fischer, Jan; Pavelka, Tomáš, 1975-; Adámek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku dlouhodobé nezaměstnanosti v České republice. Teoretická část se zabývá východisky potřebnými pro zpracování zvoleného tématu. Praktická část přináší výsledky vlastního šetření zaměřeného na zjištění specifik motivace u různých skupin nezaměstnaných osob. Součástí práce jsou doporučení pro tvorbu různých aktivizačních programů, které mohou být vůči nezaměstnaným následně uplatňovány.
Vedoucí práce: Tomáš Pavelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses