Demografická studie města Rokytnice nad Jizerou - Spišiaková, Kateřina; Langhamrová, Jitka, 1958-; Cséfalvaiová, Kornélia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Ve své bakalářské práci Demografická studie města Rokytnice nad Jizerou se zabývám analýzou vybraných demografických ukazatelů, které jsou do budoucna pro obec velmi důležité. Jedná se především o počet obyvatel, věkovou a pohlavní strukturu, ekonomickou aktivitu a bytový fond obce. Práce se rovněž zabývá i výpočtem prognózy do roku 2063, kde je zobrazen vývoj všech vybraných demografických ukazatelů. V závěru této práce je provedeno dotazování místních obyvatel a zjišťování, jak se jim v Rokytnici nad Jizerou žije. Tento dotazník ukazuje názor na město z pohledu obyvatel.
Vedoucí práce: Jitka Langhamrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: sociálně ekonomická demografie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses