Podnikatelský plán - internetový portál JakáPráce.cz - Šusták, Michal (2016)
Cílem diplomové práce je návrh marketingového plánu a strategie pro start-up projekt s hodnocením zaměstnavatelů. Teoretickým základem práce jsou poznatky z oblasti marketingu, online marketingu a motivace pracovního jednání. Praktická část obsahuje analýzu konkurentů na zahraničním a lokálním trhu, návrh produktu a strategickou marketingovou analýzu. Závěrem práce je vyhodnocení jednotlivých částí a rozhodnutí o realizaci projektu.